Skip to content

Verbouw

Het verbouwen, groot of klein, van uw woning of bedrijfspand kost tijd en energie en vraagt het benodigde vakmanschap. Het bouwteam van BouwlinQ regelt het gewoon.

U wilt blijven wonen waar u woont, maar het comfort van uw huidige woning vergroten of vernieuwen? Dan heeft u vast verbouwplannen gemaakt. Waar begint u? Een kleinschalige verbouwing, zoals een nieuwe badkamer, dakkapel of keuken is te overzien. Maar een nieuwe aanbouw, opbouw, uitbouw of een totaalverbouwing vraagt om een gedegen projectaanpak. BouwlinQ regelt het van A tot Z.

Onze bouwprojecten

Jaren ’30 hoek villa

In het hartje centrum van Wassenaar hebben wij dit hoekhuis geheel mogen renoveren voor een investeerder die werkelijk alles doet…

Moderne totaal renovatie

Dit tussen herenhuis is totaal gerenoveerd naar spectaculair ontwerp van CEPEZED. Geen wand is blijven staan, de gehele indeling is…

Alles bekijken

Van bouwvergunning tot projectplanning

Hoe groot of klein uw verbouwingsplannen ook zijn, er komt altijd meer bij kijken dan u van tevoren dacht. Een realistische begroting opstellen. Bouwvergunningen aanvragen en vooral geen vertraging oplopen. Berekeningen door een constructeur en technische bouwtekeningen. Besteedt aandacht aan het begin van uw verbouwingsproject, zodat u goed voorbereid met uw verbouwing begint. Samen met ons bouwteam bewaken en begeleiden wij met u het bouwproces en houden we stip op de horizon vast.

Verbouwing door bouwbedrijf

Bij BouwlinQ hebben wij alle disciplines voor iedere verbouwing in huis. Van bestek schrijven, bouwvergunningen aanvragen, begrotingen bewaken en het maken van technische tekeningen tot de verbouwing realiseren met timmermannen, metselaars, stukadoors, loodgieters, tegelzetters, elektriciens en schilders. Ook het interieur of de tuin kunnen wij tijdens de verbouwing direct meenemen. Hierdoor kunnen onze bouwteams efficiënt en snel werken.

Bekijken projecten

Offerte aanvragen? Door het formulier in te vullen kunt u, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen voor één of meerdere van onze diensten. Wij bekijken de aanvraag en nemen contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.
    Back To Top