Skip to content

Renovatie

Monumentaal vastgoed renoveren? Daar komt meer bij kijken dan bij zomaar een verbouwing. BouwlinQ werkt met kennis, respect en aandacht al jaren aan het renoveren van cultureel historisch erfgoed.

Een eeuwenoude kerk in Den Haag, een grachtenpand in Leiden of een rijksmonument in Wassenaar. Een gepleisterd topgeveltje, originele luiken of venster, een opkamer in een boerderij, iconische kroonlijsten… stuk voor stuk kenmerken die bij een renovatie behouden moeten blijven. En daar is kennis voor nodig!

Onze bouwprojecten

Vrijstaande tweelaags villa

Een vrijstaande tweelaags villa volledig verbouwd en gerenoveerd. Eerst het dak eraf, een extra verdieping erop gebouwd en aan de…

Vrijstaande jaren ’30 Villa

Een totaal renovatie met extra uitdagingen!! De nieuwe eigenaar wilde een zo hoog mogelijke isolatie norm behalen en dat in…

Alles bekijken

Onze bouwprojecten

Monumentale panden. Rijksmonumenten. Of een historisch monument met een beschermd stads- of dorpsgezicht. Vooral bij het renoveren van monumentaal vastgoed is kennis en ervaring de eerste verdienste. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en leren bij iedere renovatie nog steeds bij. Ieder gebouw is tenslotte anders, ieder detail is anders, iedere renovatie is anders.

Subsidie en regels bij renovatie

Ons renovatie-bouwteam bezit de juiste papieren, kennis en ervaring om deze specialistische renovatie opdrachten te kúnnen en mógen uitvoeren. Samen met u vinden wij de juiste weg in het doolhof van regels dat met de beschermde status van het pand samenhangt. Natuurlijk zijn er veel regels, maar er zijn ook vele mogelijkheden voor subsidieverlening tijdens uw renovatie. Bij BouwlinQ weten we precies wat we mogen doen en waar we moeten zijn.

Bekijken projecten
Karakteristieke Villa Met Rieten Kap Foto Voorkant Tijdens Verbouwing

Offerte aanvragen? Door het formulier in te vullen kunt u, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen voor één of meerdere van onze diensten. Wij bekijken de aanvraag en nemen contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.
    Back To Top