skip to Main Content

Kleurrijke renovatie

Projectdetails

ProjectKleurrijke renovatie

LocatieVoorburg

OmvangWoonhuis

OpdrachtgeverParticulier

Jaar2020

statusGerealiseerd

Ons bouwproject

Een statig hoekherenhuis heeft een complete make over gekregen. Een gewaagde keuze van de architect die samen met de opdrachtgever dit spannede ontwerp hebben bedacht. Het opofferen van een kamer op de 1e etage, waar een vide van gemaakt is, zorgt voor contact tussen woonkeuken en werkkamer. Een stalen frame in een opvallende kleur geel zorgt voor de frisse moderne look en de zelf ontworpen stalen trap brengt het geheel naar elkaar. Als laatste zijn onze interieurbouwers aan de slag gegaan met diverse kasten en meubels op maat.

Gerelateerde bouwprojecten

Jaren ’30 hoek villa

In het hartje centrum van Wassenaar hebben wij dit hoekhuis geheel mogen renoveren voor een investeerder die werkelijk alles doet…

Moderne totaal renovatie

Dit tussen herenhuis is totaal gerenoveerd naar spectaculair ontwerp van CEPEZED. Geen wand is blijven staan, de gehele indeling is…

Alles bekijken
Back To Top