Skip to content

Over ons pagina

Persoonlijk. Creatief. Ontzorgend. Wij zijn BouwlinQ. Een aannemersbedrijf uit Wassenaar dat sterk is in verbouw, renovatie en nieuwbouw. Met alle disciplines onder 1 dak, gaan wij heel ver in onze dienstverlening. Geen verbouwing is voor ons standaard.

Een moderne villa bouwen. Een karakteristiek grachtenpand renoveren. Een indrukwekkend kantoorgebouw verbouwen. Met ons team van vakmensen bouwen wij aan uiteenlopende projecten in de regio Wassenaar, Den Haag, Leiden, Oegstgeest en Duin- en Bollenstreek.

Onze geschiedenis

Kleinschalig begonnen en ondertussen uitgegroeid tot een bouwbedrijf met ruim 30 vakmensen. Eigenaren Marco van Soest en Jan Zandbergen hebben jarenlange ervaring in de bouwsector. Samen met hun kennis en interesse uit de makelaardij en projectontwikkeling, een succesvolle combinatie om vooral totale ontzorging bij bouwprojecten te leveren. Onze opvallende rode BouwlinQ bedrijfswagens komt u overal in de regio tegen.

Bouwbedrijf voor totaalprojecten

Van nieuwbouw tot verbouw. Van renovatie tot stylen in en om het huis. Bij BouwlinQ genieten wij ervan om alle zorgen uit handen te nemen van onze opdrachtgevers. U heeft het idee. Wij maken uw ideeën waar. Een persoonlijke manier van samenwerken. Duidelijke afspraken, heldere manier van communiceren en aandacht voor het eindresultaat.

Duurzaam en innovatief bouwen

Duurzaam bouwen wordt tegenwoordig steeds een belangrijker onderdeel van een verbouwing, het isoleren van de bestaande woning of aanpassen van de installaties zijn tegenwoordig standaard werkzaamheden.

Deze werkzaamheden op correcte wijze uitvoeren vergt de benodigde aandacht en kennis. Materialen moeten volgende de geldende voorschriften worden aangebracht. Een wijziging van de opbouw van de wand, vloer of dak kan bouwfysisch grote gevolgen hebben, een niet correcte wijze van uitvoeren kan op een later tijdstip grote gevolgen hebben. Voor het verkrijgen van een eventuele subsidie moeten de uitvoering correct uitgevoerd zijn.

Met de stijgende energieprijzen en de wens voor duurzaamheid is dit de toekomst van het hedendaagse bouwen, daarom hebben wij ons als bedrijf hierin gespecialiseerd. Wij kunnen onze opdrachtgevers hierin adviseren en een plan van aanpak maken. BENG, MPG of GPR-berekening zijn dan voor ons geen enkel probleem. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Bekijken projecten

Contact opnemen? Door het formulier in te vullen kunt u ons een bericht sturen.

  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.
Back To Top