Skip to content

Nieuwbouw

Van een lege kavel tot het nieuwbouwen van uw droomhuis? BouwlinQ werkt samen met bekende architecten uit de regio. Van ontwerp tot oplevering van uw nieuwbouw. Wij regelen het.

Met een open begroting komt u niet voor verrassingen te staan. Door transparant te zijn en te werken, heeft het bouwteam van BouwlinQ al vele nieuwbouwprojecten in Den Haag, Wassenaar, Leiden en Oegstgeest gerealiseerd.

Onze bouwprojecten

Vrijstaande tweelaags villa

Een vrijstaande tweelaags villa volledig verbouwd en gerenoveerd. Eerst het dak eraf, een extra verdieping erop gebouwd en aan de…

Vrijstaande jaren ’30 Villa

Een totaal renovatie met extra uitdagingen!! De nieuwe eigenaar wilde een zo hoog mogelijke isolatie norm behalen en dat in…

Alles bekijken

Van kavel tot nieuwbouw

Ieder nieuwbouwproject begint met een idee. Een wens. Een droom. Deze dromen laten we bij BouwlinQ uitkomen voor onze opdrachtgevers. Van begin tot eind zijn wij betrokken bij een nieuwbouwplan. Meedenken met de architect, ideeën technisch onderbouwen, het bewaken van een begroting en het communiceren met alle leveranciers. BouwlinQ bouwt zorgenvrij aan uw nieuwbouwproject.

Van tekening tot tuin

Bij BouwlinQ hebben wij alle disciplines voor ieder nieuwbouwwoning of bedrijfspand. Van schrijven van een bestek, bouwvergunningen aanvragen, begrotingen bewaken en het maken van technische tekeningen tot de verbouwing realiseren met timmermannen, metselaars, stukadoors, loodgieters, tegelzetters, elektriciens en schilders. Ook het interieur of de tuin van uw huis of kantoor kunnen wij tijdens de nieuwbouw direct verzorgen. Zo kunt u na uw verhuizing direct gaan genieten.

Bekijken projecten

Offerte aanvragen? Door het formulier in te vullen kunt u, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen voor één of meerdere van onze diensten. Wij bekijken de aanvraag en nemen contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.
    Back To Top