Bekijk in het NederlandsView in English
bouwlinq

over ons

BouwlinQ is een daad­krachtig en be­trouw­baar aannemers­bedrijf. Uw ver­bouw­ing­en, re­no­va­ties en on­der­houds­pro­jec­ten zijn bij ons in goe­de han­den. Van mo­der­ne nieuw­bouw tot historische restauratie. Vakmanschap en per­soon­lij­ke be­trok­ken­heid zijn de pijlers waar u bij ons op kunt bouwen. 

BouwlinQ is een kleinschalig bedrijf met een hechte groep van gemotiveerde en flexibele medewerkers, opgericht door Marco van Soest en Aad Warmenhoven. Wij bieden een totaalconcept voor uw woning en bedrijfspand, dankzij onze brede kennis en ruime ervaring in de bouwwereld, de makelaardij en aanverwante zaken. Daarom kunt u tevens bij ons terecht voor hulp bij aankoop, aankleding van interieurs en de aanleg en verzorging van uw tuin. Wij combineren kennis en ervaring met creativiteit en inlevingsvermogen voor een optimaal resultaat.

Persoonlijk zakendoen

De orderportefeuille van BouwlinQ bevat zowel grote als kleine opdrachten. We kunnen een project van voor tot eind regelen, maar ook voor iedere afzonderlijke stap kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het bouwen van een compleet nieuw pand of alleen een uitbouw, een nieuwe badkamer of het plaatsen van een dakkapel, het renoveren van een historisch monument of een kantoorpand: wij maken concurrerende offertes en duidelijke afspraken. Een goede begeleiding beschouwen wij als vanzelfsprekend. Een belangrijk kenmerk van het werken met BouwlinQ is de persoonlijke manier van zakendoen. Wij nemen de tijd om u met heel veel zorg een prettige ervaring van het (ver)bouwen mee te geven. Dat zit in ons karakter, dus dat doen we graag en met volle overtuiging.